Laatste nieuws

Hieronder volgt het laatste nieuws van Laxmi Support. Voor meer informatie en foto’s per actie, klik op de volgende links:

Sponsoring Dashain festival Hopeful Home:
In september 2017 wordt het belangrijke Dashain festival gevierd. Voor de kinderen van Hopeful Home is dit altijd een speciale tijd. Laxmi Support heeft nieuwe kleren, geitenvlees en kruiden gegeven wan de kinderen en twee dames die elke dag voor de maaltijden zorgen en het huis schoonhouden. Wij zijn erg blij dat we dit jaar de kinderen van Hopeful Home wat extra’s hebben kunnen geven.

Nieuwsbrief 1 october 2017:
Op 1 oktober 2017 hebben we een nieuwsbrief uitgebracht voor alle sponsors en belangstellenden. Wilt u ook graag onze nieuwsbrief ontvangen, dan kunt u een email sturen naar: laxmi.support@hotmail.com

Scoriton Country Show & Sports 2017:
In augustus 2017 was Laxmi Support aanwezig op de Scoriton Country Show & Sport. Het was een prachtige zonnige dag en we hebben voor maar liefst £147 verkocht.

Restoratie project Annapurna Primary School, Pokhara:
In december 2016 is het Laxmi Support gelukt om terug te keren naar de Annapurna Primary School in Pokhara. We hebben herstel werkzaamheden uitgevoerd en de school geschilderd. Ook hebben de kinderen warme fleece jasjes en broekjes gekregen.

Stover School Kerstmarkt 2016:
Op 8 december werd de jaarlijkse kerst markt gehouden op de Stover School in Newton Abbott, Engeland en Laxmi Support was van de partij.

14483898_1228405330565817_1424317474_n

Uitdelen van boeken en schrijfmaterialen aan de Sharad Secondary School in Lamjung district:
Laxmi Support is gevraagd om de bibliotheek te ondersteunen van de 350 leerlingen tellende school in het Lamjung district. Ram heeft een hele reeks boeken gekocht van in totaal 54 stuks. Van geschiedenis boeken, tot wetenschap en alfabet boeken voor de allerkleinste leerlingen. Ook hebben we 1100 schriften en potloden gebracht.