Uw steun

DONATIES:

Laxmi Support is geheel afhankelijk van financiele steun van onze donateurs. Zonder deze donaties kunnen wij onze activiteiten in Nepal niet uitvoeren. Wij waarderen het enorm dat sinds 2004 veel sponsors ons hebben geholpen met het mogelijk maken van onze ondersteunings akties en dat wij na al die jaren nog steeds arme scholen en het kinderhuis  Hopeful Home kunnen blijven helpen.
Foto Hopeful Home diversen 2Donateurs staan vaak ver af van Nepal en de scholen en het kinderhuis, maar wij kunnen u ervan verzekeren dat in Nepal de dank en respect ontzettend groot is.

Ook willen we vermelden dat de vaste kosten van Laxmi Support zeer laag zijn en vaak door de vrijwilligers van Laxmi Support (Samantha Wagenaar, Alex Salmon & Henk Wagenaar) zelf worden betaald. Daardoor kunnen wij bijna alle ontvangen donaties direct aan onze akties uitgeven.

Sinds kort is Laxmi Support door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat uw gift mogelijk van de belasting aftrekbaar is. Voor meer informatie kijk op: Donatie en ANBI status.

VRIJWILLIGERSWERK:

Foto Hopeful Home diversen 1
Laxmi Support wordt gerund door de vrijwilligers. Al het werk binnen Nederland en in Nepal wordt geheel op vrijwillige basis uitgevoerd. Sommige onkosten om de akties goed te kunnen uitvoeren, zoals taxi kosten en jeep kosten, worden vergoed.

Tevens vindt Laxmi Support het zeer belangrijk dat er enthousiaste vrijwilligers voor een bepaalde tijd bij de projecten vrijwilligerswerk willen doen. Het vergroot de educatieve en emotionele ontwikkeling van de kinderen en is het mogelijk om mee te helpen met het uitvoeren van bepaalde hulp akties. Zo heeft Laxmi Support al meerdere vrijwilligers bij het kinderhuis Hopeful Home en de Annapurna Primary School kunnen plaatsen. Laxmi Support brengt geen kosten in rekening voor het regelen van de vrijwilligersplek.

OP BEZOEK BIJ HET KINDERHUIS OF DE SCHOLEN:

Als u plannen heeft om zelf naar Nepal af te reizen, dan is het mogelijk om de een van de scholen of het kinderhuis te bezoeken. Laat het ons weten wanneer u wilt komen, dan regelen wij het bezoek.