Vrijwilligerswerk

Dat vrijwilligerswerk doen in Nepal een bijzondere ervaring is, staat vast! Nepal is een arm maar fascinerend land en kent vele uitersten. De mensen zijn hartelijk en warm. Uit ervaring weten wij dat al menig vrijwilliger is terug gekeerd met een schat aan mooie herinneringen en ontmoetingen. Gemotiveerde vrijwilligers kunnen, door het geven van persoonlijke aandacht, het geven van Engelse les, helpen met huiswerk en het organiseren van activiteiten en spelletjes, een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Daarom regelt Laxmi Support vrijwilligerswerk in het kinderhuis Hopeful Home in Kathmandu en op de Annapurna Primary School in Pokhara. Voor de echte avonturiers kunnen wij ook een vrijwilligersplek regelen op de Shree Surya Jyoti Primary School wat is gelegen in een heuvelachtig gebied op ongeveer een uur rijden van Pokhara. U overblijft bij een Nepalese familie in het dorp Bettyani in het Kaski district.

Nieuwe afbeelding hhpaint
Laxmi Support heeft de contacten en kan gedetailleerde reis informatie verstrekken over Nepal, het vrijwilligerswerk en de projecten. Ook kunnen vrijwilligers bij ons terecht voor vragen en advies voor vertrek en gedurende de vrijwilligerswerk periode. Het vrijwilligerswerk in Nepal vraagt veel eigen initiatief maar Laxmi Support zal u gedurende u verblijf zoveel mogelijk bijstaan.

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk in Hopeful Home: Vrijwilligerswerk Hopeful Home en voor meer informatie over het vrijwilligerswerk in de Annapurna Primary School: Vrijwilligerswerk Annapurna Primary School.

Heeft u interesse om vrijwilligerswerk te doen bij één van onze projecten, laat het ons weten door een email te sturen via onderstaand contact formulier. U ontvangt daarna van ons een informatie pakket met daarin uitgebreide informatie over het vrijwilligerswerk via onze stichting.

Uw naam:

Uw email:

Uw bericht: