Nieuwsbrief 28 april 2013

Beste allemaal,

Hierbij willen we u graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws van Laxmi Support:

Vrijwilligster in Hopeful Home:
In februari heeft Anne Kraanen vier weken vrijwilligerswerk gedaan in Hopeful Home. De kinderen waren heel blij met haar inzet.
Een verhaal met de ervaringen van Anne komt zo snel mogelijk op onze website.

Sponsoring twee scholen in Nuwakot district:
Met hulp van vrijwilligster Anne Kraanen, Gopini Wosti en Milan Wosti heeft Laxmi Support donaties kunnen brengen naar twee scholen in het Nuwakot district. De scholen liggen ongeveer 3 tot 4 uur rijden van Kathmandu, midden in de heuvels van Nepal. De weg ernaar toe is vaak slecht begaanbaar en ook dit keer was het spannend of onze jeep de scholen kon bereiken, maar het is gelukt!

In totaal hebben we voor de Chakersur Primary School met 85 leerlingen trainingspakken laten maken. Tevens hebben we voor deze school en een tweede school met in totaal 150 leerlingen sandalen, schriften en schrijfmaterialen, tandenborstels, tandpasta en voetballen uitgedeeld (zie drie foto’s in de bijlage). Het hele project heeft 1300 Euro gekost.

De kinderen en leraren van de twee scholen waren ontzettend blij met alle spullen en daarom willen wij graag onze donateurs hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze aktie. Ook willen wij graag Anne, Gopini en Milan bedanken voor hun inzet om alle spullen in te slaan en ook heen te brengen. Fantastisch resultaat!

Vrijwilligster Annapurna Primary School:
Voor januari 2014 heeft een vrijwilligster zich aangemeld om vier weken les te geven op de Annapurna Primary School.
We zijn heel blij met deze plaatsing, omdat de school heel goed de ondersteuning van een Engels sprekende vrijwilliger kan gebruiken.

Nieuwe website:
Eindelijk is het zover: TA DA: onze nieuwe website is helemaal klaar en staat op het internet! Alle informatie is nu veel beter toegankelijk en overzichtelijk. Check it out: https://www.laxmi-support.com

Dat was het voor nu. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,
Sylvia Nielen
Henk Wagenaar
Samantha Wagenaar

Stichting Laxmi Support
www.laxmi-support.com