Nieuwsbrief 10 maart 2015

Beste allemaal,

Het is zover, de vliegtickets zijn geboekt! Aankomende zomer, 7 juli, reizen we af naar Kathmandu en gaan we eindelijk weer het kinderhuis Hopeful Home bezoeken. Onze twee dochters gaan ook mee dus het wordt een hele belevenis. We kijken ontzettend uit naar het weerzien met Gopini Wosti en de kinderen. We zijn benieuwd naar hun nieuwe huur huis in Bhaktapur en de school waar de kinderen van Hopeful Home les krijgen.

Het is monsoon tijd in Nepal wat maakt het onzeker of wij naar Pokhara kunnen afreizen om daar de twee schooltjes te bezoeken. We houden hiervoor nog een slag om de arm. Het kan zijn dat de schooltjes dicht zijn voor een zomerstop, of beter gezegd een ‘regenstop’. Als dat zo is, dan wordt de beslissing voor ons gemaakt.

Verder nog, we hebben een paar keer op de ochtendmarkt gestaan in het Engelse dorp Staverton en daarmee een paar tientjes opgehaald met de verkoop van tweedehands spullen. Tevens hebben we een stal gehuurd op de Staverton Fair wat gepland staat voor 31 augustus. Met zonnig weer komen hier veel bezoekers naar toe en we hopen dan ook op een goede opbrengst.

Als laatste voor onze donateurs: vergeet niet dat onze stichting vorig jaar de ANBI status heeft gekregen van de Belastingdienst, wat kan betekenen dat donaties aftrekbaar zijn van de inkomens- en vermogensbelasting. Voor meer informatie hierover kijk op de volgende link van onze website:
https://laxmi-support.com/?page_id=111

Dat was het weer, mochten jullie vragen hebben, laat het ons weten. We houden jullie op de hoogte wat betreft ons bezoek aan Nepal en voor nu,

Bedankt en take care,
Samantha