Nieuwsbrief 17 mei 2015

Beste allemaal,

Allereerst ontzettend bedankt voor de vele donaties die we hebben ontvangen! Het is fijn om te zien dat zoveel mensen meeleven met de situatie in Nepal en dat er zoveel vertrouwen in Laxmi Support wordt gesteld. Echt super en zo ontzettend bedankt.

We zijn nog steeds van plan om in juli een maand naar Nepal te gaan waar we onze acties willen richten op Hopeful Home en de Shree Chakersur Primary School in het Nuwakot district. Dit gebied is zwaar getroffen door de aardbevingen. Zie bijgaand een foto van het huis van Gopini, de eerste foto is van voor de aardbeving en de tweede foto is erna.

Na de tweede zware aardbeving met een sterkte van 7.3 van afgelopen dinsdag zijn de kinderen van Hopeful Home terug in de tent. Nog niet duidelijk is hoe lang ze buiten blijven slapen. Er zijn dagelijks naschokken te voelen. Om je een idee te geven: 36 aardbevingen met een sterkte tussen de 4 en 5 in de afgelopen week. Veel winkels, restaurants en scholen in Kathmandu zijn dicht.

Een goede vriendin van ons, Laura Tenison, oprichtster van de succesvolle babywinkel Jojo Maman Bebe in de UK, heeft een blog opgesteld voor Nepal en Laxmi Support: check it out:
Blog JoJoMamanBebe

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle donaties. Daar kunnen we in Nepal zo ontzettend veel mee doen.

Groetjes,
Henk, Sylvia, Samantha

Stichting Laxmi Support
www.laxmi-support.com
www.facebook.com/laxmisupport