09 oktober 2011

Hallo allemaal,

Het is weer zover: aankomende woensdag vertrekken we voor vier weken naar Nepal. We zijn van plan om het kinderhuis Hopeful Home te bezoeken, de Annapurna Primary School in Pokhara en de school in Bettyani, net buiten Pokhara. Het is nog niet zeker of we de school in Budhasing gaan bezoeken, omdat deze school zo’n drie uur rijden van Kathmandu afligt en de wegen slecht kunnen zijn na het regenseizoen.

We kijken er ontzettend naar uit en hopen een paar nuttige activiteiten op te zetten voor de kinderen. We denken aan tandartsbehandeling en nieuwe kleren voor de kinderen van Hopeful Home. De schoolgebouwen kunnen misschien een nieuwe schilder/opknapbeurt gebruiken en schoolmaterialen zijn altijd welkom. Maar we gaan eerst heen om met onze eigen ogen te bekijken hoe de scholen en het kinderhuis er voor staan en wat echt nodig is. We houden jullie op de hoogte.

Penningmeesterschap:
Ook willen wij melden dat Danielle Minnebo wegens gezondheidsredenen heeft besloten om te stoppen met het penningmeesterschap voor Stichting Laxmi Support. Graag willen wij Danielle hartelijk bedanken voor haar inzet en enthousiasme waarmee ze Stichting Laxmi Support in de afgelopen vijf jaar heeft ondersteund. Het penningmeesterschap wordt overgedragen aan Gerdien de Kam. We vinden het erg jammer dat Danielle onze stichting gaat verlaten maar we zijn ook erg blij met de komst van Gerdien. In oktober 2008 heeft Gerdien vrijwiligerswerk gedaan in Hopeful Home en is daarna twee keer terug geweest in Nepal en heeft daarbij Hopeful Home bezocht. Deze ervaring kunnen wij binnen Laxmi Support goed gebruiken.

Tot zover, we houden jullie op de hoogte van onze activiteiten in Nepal.

Met vriendelijke groet,

Stichting Laxmi Support