10 juni 2008

Hallo allemaal,

Hierbij willen wij u graag informeren over de update van de website van Laxmi Support met de akties die we in het afgelopen seizoen, november-december 2007, in Nepal hebben ondernomen.

Nu kunt u alles lezen over het pleisteren en schilderen van de school in Bettyani en de bijzondere openingsceremonie van de school na het harde werken van het team. Het bouwen van de muur achter de school in Pokhara voor het creëeren van een beschermd speelveld voor de kinderen en het uitdelen van kleurboeken en kleurpotloden aan de kinderen op deze twee scholen. Ook kunt u lezen over ons bezoek aan de derde school in het Nuwakot district en over het uitdelen van schrijfmaterialen op de drie scholen. Verder vind u het verslag en foto’s van de leuke picknick dag voor de kinderen van Hopeful Home en hebben we de kerst een speciaal tintje gegeven. Bij deze willen we graag alle sponsors hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze projecten. Fantastisch!

Alle verslagen met foto’s kunt u vinden op de website door te klikken op de link ‘Nieuws’ of ‘Projecten’ in het keuzemenu bovenaan het scherm.

Dit jaar zijn we ook weer aanwezig geweest op onze vaste standplaats op de Koninginnemarkt in Krommenie. Het afgelopen jaar heeft Henk Wagenaar heel veel spullen verzameld en de hele zolder volgezet ter voorbereiding op de markt. Samen met Richard Wagenaar en Alex Salmon hebben we bijna alle spullen verkocht voor weinig maar aan het eind van de markt was de opbrengst grandioos. Het totale bedrag van 474 Euro gaat volledig naar de projecten in Nepal en daar zijn we reuze blij mee.

Ook de Familie Godvliet heeft zich ingezet voor Laxmi Support door oranje ballonnen te verkopen, gevuld met helium, op de Koninginnemarkt in Amsterdam. We zijn heel blij met dit creatieve initiatief en willen de Familie Godvliet daarom hartelijk danken voor hun inzet!

Het verslag van de Koninginnemarkt 2008 kunt u vinden op de website door te klikken op de link ‘Nieuws’ in het keuzemenu bovenaan het scherm.

Nieuwe plannen voor 2008 staan op het programma. Hierover wordt u later in het jaar geïnformeerd.

Mocht u vragen hebben over de projecten van Laxmi Support, laat het ons weten door te e-mailen naar: laxmi.support@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Stichting Laxmi Support