Laxmi Support bestaat 5 jaar!

Verheugd willen wij deelnemen dat op 10  september 2011 Laxmi Support vijf jaar bestaat en dat maakt het een goede gelegenheid om al onze sponsors te bedanken voor de steun in de afgelopen jaren. Om dit feestelijke feit te vieren hebben we onze sponsors een brief gestuurd (zie hieronder) met daarbij een gedichtenboekje geschreven door Ram Kaji Thapa en een ansichtkaar van Lakshmi, de godin van de welvaart.

Ram Kaji Thapa heeft in het kinderhuis Hopeful Home gewoond en heeft tijdens zijn verblijf aldaar met veel doorzettingsvermogen een gedichtenboekje samengesteld. Alle gedichten heeft Ram geschreven voor zijn zeventiende jaar.

De opbrengst van de verkoop van het boekje gaat direct naar Ram en helpt hem om in zijn levensonderhoud te voorzien. Tevens heeft Ram de ambitie om de vervolgstudie medicijnen aan de universiteit te volgen en hoopt met de verkoop donaties op te halen die hieraan kunnen bijdragen.

Voor het vijfjarig bestaan van Laxmi Support hebben wij een zestigtal gedichtenboekjes van Ram gekocht om dit aan onze sponsors te versturen. Zie voor meer informatie op onze website onder ‘Projecten’ en ‘Kinderhuis Hopeful Home’

Brief vijf jaar bestaan