29 september 2007

Beste donateurs en belangstellenden,

Hierbij willen wij u graag informeren over de laatste ontwikkelingen en de nieuwe projecten die Stichting Laxmi Support voor november en december 2007 heeft ingepland.

Verdubbeling van het aantal leerlingen op de Annapurna Primary School:
Allereerst hebben we geweldig bericht ontvangen van de Annapurna Primary School in Nepal. Het hoofd van de school heeft ons mede gedeeld dat na het bouwen van een nieuw dak op de school in december 2006, het aantal leerlingen is gestegen van 45 naar maar liefst 60. Dit is een grandioos resultaat en voor Laxmi Support een goede reden om onze steun aan deze school voor te zetten.

Engelse website:
Op onze website, vind u het laatste nieuws omtrent Laxmi Support. Ondertussen zijn we ook hard aan het werk om de Engelse versie van de Laxmi Support website te verbeteren. We verwachten nog een paar weekenden nodig te hebben om de Engelse website officieel te lanceren.

Nieuwe projecten 2007:
Samantha reist op 25 november 2007 af naar Nepal en zal vijf weken blijven om de projecten op te zetten en te coordineren. De projecten voor november en december 2007 zijn als volgt:

1. Het pleisteren en schilderen van de Shree Surya Jyoti Primary School in Bettyani;
2. Het bouwen van een muur achter de Annapurna Primary School in Pokhara;
3. Het ondersteunen van het weeshuis Hopeful Home in Kathmandu;
4. Op bezoek bij een nieuwe school in het Nuwakot district.

Om de projecten in Nepal goed uit te kunnen voeren, vragen wij om uw steun! Want zonder uw steun kunnen wij de projecten niet realiseren. Daarom hopen wij dat u Laxmi Support wilt steunen met uw donatie (giro: 2531574). Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw hulp.

Fotoboek:
Recentelijk hebben wij ook een fotoboek opgesteld van de al afgeronde projecten. Het is een prachtig boek geworden en we hopen hiermee een goede impressie te geven van Nepal en ons werk. Mocht u geinteresseerd zijn om het fotoboek in te zien, dan horen wij dat graag.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van Laxmi Support, maar mocht u ondertussen vragen hebben of meer informatie van ons willen ontvangen, laat het ons gerust weten. Ook kunt terecht op onze website: www.laxmi-support.com

Met vriendelijke groet,

Stichting Laxmi Support