12 juni 2007

Beste donateurs,

Hierbij willen wij u graag informeren over de nieuwe projecten die Laxmi Support voor november- december 2007 heeft ingepland. De exacte datum van vertrek is nog niet bekend, maar we houden u op de hoogte.

De projecten voor 2007 zijn als volgt:

1. Het pleisteren en schilderen van de Shree Surya Jyoti Primary School in Bettyani;
Het schoolgebouw bestaat uit twee delen. Het eerste deel is nog niet eerder gepleisterd en de binnenwanden en vloeren bestaan uit een soort klei. In het regenseizoen geeft dit een dampige lucht wat niet gezond is voor de kinderen. Het tweede deel van het gebouw is in betere staat, maar de binnen- en buitenmuren dienen nog een keer gepleisterd te worden. Als het gehele schoolgebouw is gepleisterd en opgeknapt hopen wij genoeg tijd te hebben om het gebouw te schilderen in frisse kleuren.

2. Het bouwen van een muur achter de Annapurna Primary School in Pokhara;
Achter de school loopt een riviertje. Om de kinderen een betere plek te geven om te spelen laten we een muur bouwen om de speelplaats af te schermen van de rivier. Ook aan de zijkant wordt een muur geplaatst en laten we deze muur aansluiten op de al bestaande muur aan de voorkant van de school. Om het schoolterrein af te sluiten voor onbevoegden wordt er een poort geplaatst aan de voorkant van de school.

3. Het ondersteunen van het weeshuis Hopeful Home in Kathmandu;
Tijdens een bezoek aan het weeshuis zullen wij samen met de leiding van het weeshuis bespreken wat het beste kan worden aangeschaft voor de kinderen in het weeshuis.

4. Op bezoek bij een nieuwe school in het Nuwakot district;
Het dorp ligt ongeveer drie uur rijden vanaf Kathmandu. Na bezoek zullen wij verder beoordelen of ondersteuning van Laxmi Support nuttig is. Wij hopen dat het ons vierde project wordt!

Wij hopen u voldoende te hebben geinformeerd over onze plannen voor dit jaar.
Mocht u nog vragen hebben over Laxmi Support en de geplande projecten, laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,

Stichting Laxmi Support