13 februari 2007

Beste donateurs,

Hierbij willen wij u graag informeren over de laatste ontwikkelingen van Laxmi Support in Nepal.

Sinds kort is het watertank project in Bettyani met succes afgerond. Er is een nieuwe watertank gebouwd en er zijn twee watertanks gerepareerd. Ook is er in totaal 715 meter waterleiding aangelegd.
De watertanks zijn vol met water en het water stroomt naar de school. Met dit project hebben we de school voor het gehele jaar van water voorzien en ook is de watervoorziening van het dorp verbeterd.

Ook willen we u informeren over de steun aan het kinderhuis Hopeful Home in Kathmandu. Hier wonen 38 kinderen van verschillende leeftijden. We hebben van de donaties 20 balen rijst gekocht.
In totaal is dit 1000 kilo rijst. Hier kunnen de kinderen twee maanden van eten.

Op de website van Laxmi Support vindt u meer informatie met foto’s betreffende bovenstaande acties. Voor de links naar deze informatie kunt u klikken in het keuzemenu op ‘Nieuws’ of ‘Projecten’.

Na het afronden van deze projecten zit mijn tijd in Nepal er voor dit seizoen op. Laxmi Support is zeer blij met het behaalde resultaat van alle acties die dit seizoen in Nepal zijn ondernomen.

Binnenkort zullen wij u informeren over de doelstellingen voor het volgende seizoen oktober 2007-februari 2008.

Laxmi Support dankt alle donateurs hartelijk voor uw steun, want zonder uw steun is het voor ons niet mogelijk om de projecten te realiseren!!!
Mocht u nog vragen hebben, laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,

Stichting Laxmi Support