Nieuwsbrief 16 maart 2018

Beste allemaal,                                                            (Newsletter translated in English)

Volgende week woensdag is het zover, dan vertrekken we wederom voor drie weken naar het fascinerende Nepal. Vaccinaties zijn gehaald, visa’s voorbereid en reistassen bijna gepakt. Een grote reistas is gevuld met warme kleding voor de kinderen in Nuwakot en het kinderhuis Hopeful Home, zoals gebreide mutsen en truien, sjaals, jassen, tandenborstels etc, dit komt allemaal goed terecht.

In de eerste week van ons verblijf gaan we met de jeep naar de scholen in de dorpen Budhasing en Newarpani. Daar gaan we bekijken/ bespreken hoe we de kinderen het beste kunnen ondersteunen en ook of er nog families zijn die extra hulp kunnen gebruiken met de wederopbouw na de aardbeving van 2015. Beide scholen zijn gestart met het herbouwen van delen van de school ook daar kunnen we misschien een steentje aan bijdragen. In Newarpani staat ook het huis van Keshab Thapa, wat met hulp van een lening van Laxmi Support opnieuw is opgebouwd. In de tweede week willen we de kinderen in Hopeful Home bezoeken. We hebben drie nachtjes geboekt in een guesthouse niet zo ver van Hopeful Home. We hopen daar nu lopend heen te kunnen.

We kijken er ontzettend naar uit en zijn erg benieuwd of er veel herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd in en rondom Kathmandu na de aardbeving van april 2015. Dat was het voor nu. Volg ons op Faceboek en hou de volgende nieuwsbrief in de gaten. Er volgt meer…

Groetjes,
Samantha & Alex
Laxmi Support