Nieuwsbrief december 2022

Namaste familie en vrienden,

Het einde van het jaar 2022 is in zicht en voordat we iedereen gelukkig nieuwjaar wensen, eerst een kort overzicht van onze activiteiten:

Vrijwilliger voor Hopeful Home:

Goed nieuws voor Hopeful Home: volgende week start Nederlander Bert Neuteboom met vrijwilligerswerk bij het kinderhuis Hopeful Home in Jhaukel. Zes weken zal Bert tijd doorbrengen met de kinderen, waarbij hij activiteiten wil ondernemen op het gebied van sport en muziek. We zijn heel blij dat Bert naar Nepal afreist om Hopeful Home te ondersteunen en kijken uit naar zijn verhalen, ervaringen en foto’s.

Mount Kelly kerstmarkt:

Op 3 december vond de kerstmarkt plaats op de Mount Kelly School in Tavistock, Engeland. Ook Laxmi Support was van de partij met een kleurrijke en diverse kraam. De opbrengst was maar liefst £234, wat een fantastisch bedrag is en geheel ten goede komt aan onze projecten. Graag willen we iedereen bedanken voor de steun.

Naar Nepal:

Eindelijk is het zover: na een paar jaar uitstel door Covid, gaan we er voor. Vliegtickets zijn geboekt! Op 28 maart reizen Samantha, Alex en twee dochters af naar Nepal om een bezoek te brengen aan de scholen in het Nuwakot district en het kinderhuis Hopeful Home. We kijken er ontzettend naar uit om iedereen weer te zien en voor drie weken de Nepalese cultuur op te snuiven. Nepal, here we come!

Doneer:

Zonder donaties kunnen wij onze projecten niet uitvoeren en daarom waarderen wij het enorm dat donaties, groot, klein, jaarlijks, per kwartaal, maandelijks of eenmalig blijven binnen komen. Bedankt voor deze steun!

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Overweeg ook om een donatie over te maken:

Bekijk onze website met foto’s, videos of volg ons op Facebook

Lieve groet,

Laxmi Support Foundation