Nieuwsbrief maart 2023

Namaste familie en vrienden,

Dat 2023 een top jaar wordt, staat vast, want na lang wachten door Covid-19, is het eindelijk zover en reizen Samantha en Alex eind maart naar Nepal. Ook heeft vrijwilliger Bert zich geweldig ingezet voor de kinderen van Hopeful Home. Lees hieronder meer:

Free Health Camp en meer:

27 Maart vertrekken Samantha en Alex naar Nepal. We hebben een aantal projecten ingepland waaronder een ‘Free Health Camp’ in het Nuwakot district. Samen met een aantal dokters, verpleegsters en apothekers reizen we in 4×4 jeeps naar het dorp Newarpani, waar bewoners uit de omgeving naartoe kunnen komen voor een gratis gezondheidscheck. We hopen meer dan 150 mensen te bereiken en helpen.

Ook willen we sport artikelen doneren aan diverse scholen en zullen we natuurlijk een bezoek brengen aan het kinderhuis Hopeful Home in Jhaukel.

Vrijwilliger Bert in Hopeful Home:

Bert heeft zes weken in het kinderhuis Hopeful Home door gebracht en fantastisch werk gedaan. Hij heeft voetbal gespeeld met de jongens, gekookt voor de kinderen en regelde diverse dagjes uit, waaronder een onvergetelijke dag in de dierentuin in Patan.

Ook heeft Bert nieuw zeil laten plaatsen in de keuken en kussens voor de bibliotheek ruimte aangeschaft. Als klap op de vuurpijl regelde hij een schilder workshop voor alle kinderen, georganiseerd door het Museum of Nepali Art. Na afloop werden de kunstwerken door een echte kunstenaar besproken en mochten de kinderen hun canvas mee naar huis nemen. Bekijk hier een korte video met de hoogtepunten:

Mount Everest sponsor trekking:

Julia Smith en Marina Comninos vertrekken begin april naar Nepal om de 12-daagse Everest Basecamp trekking te lopen. Samen met een groep van totaal 11 wandelaars zullen zij 6 tot 8 uur per dag lopen tot een hoogte van maar liefst 5364 mt.

Voor deze prestatie zijn Julia en Marina een inzamelingsactie gestart, waarvoor ze geld inzamelen voor de Puja Norsang Tamangs University Fund, The Didi Movement Charitable Trust EN VOOR DE…LAXMI SUPPORT FOUNDATION. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze extra ondersteuning. Klik hier voor meer informatie: JustGiving.

Steun ook onze projecten en doneer nu.
Hartelijk dank alvast.

Bekijk onze website met foto’s, videos of volg ons op Facebook

Lieve groet,

Laxmi Support Foundation