Tapijt, gordijnen en bedlakens voor nieuw huis – 2020

In juli 2020 is Hopeful Home verhuist naar een nieuw huurhuis. Naast het schilderen van alle kamers en hallen, heeft Laxmi Support ook gezorgd voor nieuwe tapijt, nieuwe gordijnen en bedlakens. In 2018 heeft Laxmi Support ook nieuw tapijt geregeld voor de slaapkamers voor de jongens en voor de meiden. Dit tapijt is meegenomen naar het nieuwe huis en opnieuw gebruikt in de hal op de eerste en tweede verdieping.

Nieuw tapijt voor het nieuwe huurhuis van Hopeful Home

Ram van Laxmi Support en Gopini, de manager van Hopeful Home, zijn samen op stap geweest om nieuw tapijt uit te zoeken voor alle kamers van het huis. Ze hebben gekozen voor een medium kwaliteit met een mooi goudkleurig patroon erin.

Nieuwe gordijnen door het hele huis

Ook hebben ze gordijn stof uitgekozen en nieuwe bedlakens. Het huis ziet er fleurig uit met al die mooie bloemen patronen in prachtige kleuren. De kinderen zijn superblij met hun nieuwe woonhuis.

Nieuwe lakens voor op de bedden

Namens Hopeful Home willen wij graag al onze sponsors hartelijk danken voor deze fantastische steun. Zonder jullie bijdrage kunnen wij deze projecten niet uitvoeren.