Sponsoring Dashain Festival – 2023

In oktober 2023 hebben we het Dashain festival voor de kinderen van Hopeful Home gesponsord. Het is het belangrijkste Hindu festival van het jaar, waar de families bij elkaar komen voor het brengen van offers, lekker eten en samenzijn. Het festival symboliseert de overwinning van het goede op het kwade.

Dashain Festival Hopeful Home 2023

Ram is samen met Gopini op stap geweest om de boodschappen in te slaan voor het feest. De kinderen kregen nieuwe kleren, en daar waren ze maar wat blij mee. Tijdens het feest worden er offers gebracht aan de godin Durga en daarna wordt er lekker gegeten.

We hebben geitenvlees, rijst, kruiden, kookolie, en cola ingeslagen en ook shampoo, haarborstels, zeep en nog meer. Daarnaast hebben we ook 23 kleurrijke lakens voor de bedden ingeslagen. Bekijk de video hieronder waarin de Gopini en de kinderen iedereen ‘Happy Dashain’ wensen:

Happy Dashain from Gopini and the children.

Graag willen wij al onze donateurs bedanken voor deze steun. Gelukkig maakte Gopini zich dit jaar geen zorgen te maken over het organiseren van een prachtig Dashain feest voor de kinderen. Ook willen we Ram bedanken voor het helpen met het inslaan van alle spullen.