Verven nieuwe huis voor Hopeful Home – 2020

Verven van de kamers

In juli 2020 zijn de kinderen van Hopeful Home verhuist naar een nieuw huurhuis. Gelukkig heeft Gopini Wosti, de manager van het kinderhuis, een vijf-jarig contract kunnen afsluiten.

Het huis is een stuk ruimer dan het vorige huis, maar de tuin eromheen is wat klein. De nieuwe locatie heet ‘Duwakot’ en is niet ver van de locatie van het vorige huis. De kinderen blijven op dezelfde school.

Laxmi Support heeft alle kamers en hallen geschilderd. Ram, van Laxmi Support, en Gopini zijn samen op stap geweest om de verfmaterialen in te slaan.

Gopini heeft gekozen voor een frisse roze kleur door het hele huis. Ook hebben ze verf voor metaal ingekocht zodat ook alle bedframes geschilderd kunnen worden.

Verven van de bedframes en de kamers

Voor een paar dagen zijn er tien schilders druk bezig geweest om het gehele huis te schilderen en het resultaat mag er wezen. In plaats van grijs cement zijn de muren nu prachtig roze.

De kinderen zijn superblij en volgens Gopini is het het beste huis waar ze ooit in hebben gewoond. Laxmi Support heeft Hopeful Home over de jaren heen gevolgd en zo hebben we al vijf verschillende huizen meegemaakt.

Graag willen wij alle onze sponsors hartelijk danken voor deze prachtige steun.