Voorraad etenswaren voor Hopeful Home – 2023

Op 11 april 2023 zijn we met Gopini Wosti op stap geweest naar de markt in Bhaktapur om etenswaren in te slaan voor de kinderen van Hopeful Home. Het boodschappenlijstje was erg lang, maar het is gelukt om dat in één keer bij de groothandel in te slaan. We hebben 40 zakken rijst ingekocht met een inhoud van 25 kilo. In Hopeful Home wordt er twee keer per dag rijst gegeten, dus deze voorraad is na twee maanden al op. Gelukkig gaan sommige andere producten wat langer mee.

Gopini Wosti en Samantha Wagenaar bij de voorraad eten op de boven verdieping van het huis.

Ook hebben we vele liters mosterdolie en zonnebloemolie ingeslagen, 25 kilo rode en zwarte linzen, 25 kilo groene bonen en witte bonen, 50 kilo suiker, zeep, waspoeder, thee, noodles, biscuits, koriander kruiden, en nog meer. De groothandel regelde transport naar het huis van Hopeful Home, wat een paar kilometer van Bhaktapur afligt en alles is op de bovenverdieping opgeslagen.

De kinderen van Hopeful Home zwaaien ons uit bij vertrek van het balkon.

Gopini Wosti en de kinderen zijn erg dankbaar voor deze extra hulp. Even geen zorgen voor de komende twee maanden, er is eten genoeg. Graag bedanken wij al onze sponsors voor deze ondersteuning.