Nieuws

Hieronder volgt het laatste nieuws van Laxmi Support. Voor meer informatie en foto’s per aktie, klik op de volgende links:

Administratie 2021:
Onze administratie voor het jaar 2021 en het ANBI standaard formulier kunt u nu vinden op onze website. Lees meer

Kijk onze 2-minuten video – Winter Project 2021:

Nieuwsbrief december 2021:
In onze laatste nieuwsbrief van het jaar vertellen we over twee succesvolle projecten voor vier scholen in het Nuwakot en Kaski district. Graag willen we al onze sponsors bedanken voor de donaties. Lees de nieuwsbrief op onze website hier of via Mailchimp.

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen, stuur ons een email naar: laxmi.support@hotmail.com

Read here our newsletter translated in English on our website or via Mailchimp.

Ondersteuning van de Annapurna Primary School 2021:
Begin december hebben we blauwe trainingspakken, rugzakken en schrijfmaterialen uitgedeeld aan de 45 leerlingen van de Annapurna Primary School in Pokhara. We ondersteunen deze school sinds 2006. We waren dan ook zeer blij om wederom bij de school terug te keren. Lees meer →

De kinderen van de Annapurna Primary School waren super blij met alle spullen.

Winterjassen en schrijfmaterialen 2021:
Eind november hebben we warme winterjassen en schrijfmaterialen uitgedeeld aan 107 studenten van drie verschillende scholen in het Nuwakot district. Het bracht veel blijde gezichten die dag en de dankbaarheid was erg groot. Lees meer →

De kinderen van de Dhadakharka Primary School zijn erg blij met de warme jassen en nieuwe schriften en potloden.

Nieuwsbrief juni 2021:
In deze nieuwsbrief vertellen we alles over het Covid-19 project, met succes afgerond in mei 2021. In totaal hebben we 112 hulp geboden aan 112 inwoners van Nuwakot, die besmet zijn geraakt met het corona virus. Lees meer →

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen, stuur ons een email naar: laxmi.support@hotmail.com

Read here our newsletter translated in English or read here via Mailchimp.

Ram geeft advies en deelt medicijnen uit aan mensen in isolatie centrum.

Noodhulp tijdens tweede Covid-19 golf:
Eind mei zijn we gestart met het uitdelen van medicijnen en andere spullen aan met Covid-19 besmette inwoners van het Nuwakot district. Over twee dagen hebben we in totaal 112 mensen kunnen bereiken. Onze persoonlijke aanpak werd zeer gewaardeerd.
Lees meer →

Administratie 2020:
Onze administratie voor het jaar 2020 en het ANBI standaard formulier kunt u nu vinden op onze website. Lees meer

Nepal is in Covid-19 crisis:
Nepal is zwaar getroffen door een tweede corona golf, veroorzaakt door de besmettelijke Indiase variant. Er is een groot tekort aan bedden, zuurstof en ventilatie apparatuur. Laxmi Support helpt mee om de geïnfecteerde mensen in Nuwakot te ondersteunen met medicijnen, mondkapjes, thermometers en meer. Uw donatie is van harte welkom. Doneer nu: alle beetjes helpen: Doneer nu – Donate here.

Read here our newsletter translated in English.

Nieuwsbrief april 2021:
In deze nieuwsbrief vertellen we over de succesvolle afronding van het computer project voor de Saraswoti Basic School in het dorp Newarpani. Zorgelijk is de situatie omtrent het corona virus in Nepal en we houden het nieuws scherp in de gaten. Ook hebben we nieuwe sleutelhangers in onze webwinkel: https://laxmi-support.com/store/.

Read here our newsletter translated in English.

Computers en printer voor de Saraswoti Basic School 2021:
In maart 2021 hebben we vijf computers en een printer geïnstalleerd bij de Saraswoti Basic School gelegen in het Nuwakot district. Voor de meeste studenten was het de eerste keer dat ze achter een computer zaten en dat was maar wat spannend. Op de dag van de opening van het nieuwe computer lokaal organiseerde de school een grote ceremony met toespraken, dans en muziek.

Studenten en dorpsbewoners waren aanwezig tijdens de ceremony

Nieuwsbrief december 2020:
In onze kerst nieuwsbrief kun je meer lezen onze laatst afgeronde project en plannen voor 2021. Ook hebben we een nieuwe webwinkel geopend om zo geld in te zamelen voor onze akties. Neem een kijkje: https://laxmi-support.com/store/. We wensen iedereen een fijne kerst en een gezond 2021.

For the newsletter translated in English, click here.

Sponsering tien studenten 2020:
In oktober hebben we lesboeken, schriften en schrijfmaterialen uitgereikt aan tien studenten van de Taruka Hillside School. Begin van dit jaar hebben we ook nieuwe schooluniformen geregeld.

Nieuwsbrief september 2020:
In onze laatste nieuwsbrief kun je meer lezen over de situatie in Nepal omtrent Covid-19 en ons project voor Hopeful Home. Ook hebben we een nieuwe webwinkel geopend om zo geld in te zamelen voor onze akties. Neem een kijkje: https://laxmi-support.com/store/

For the newsletter translated in English, click here.

Nieuw tapijt, gordijnen en bedlakens voor Hopeful home 2020:
Naast het verven van het nieuwe huurhuis voor Hopeful Home hebben we ook gezorgd voor nieuw tapijt, gordijnen en bedlakens gezorgd. De kinderen zijn superblij met deze aktie.

Verven van nieuwe huurhuis voor Hopeful home 2020:
In juli 2020 is Hopeful Home verhuist naar een nieuw huurhuis en daar heeft Laxmi Support bij geholpen. We hebben het gehele huis van binnen geverfd en Gopini, de manager van Hopeful Home, heeft voor een frisse roze kleur gekozen.