Nieuws

Hieronder volgt het laatste nieuws van Laxmi Support. Voor meer informatie en foto’s per aktie, klik op de volgende links:

Nieuwsbrief juni 2021:
In deze nieuwsbrief vertellen we alles over het Covid-19 project, met succes afgerond in mei 2021. In totaal hebben we 112 hulp geboden aan 112 inwoners van Nuwakot, die besmet zijn geraakt met het corona virus. Lees meer →

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen, stuur ons een email naar: laxmi.support@hotmail.com

Read here our newsletter translated in English or read here via Mailchimp.

Ram geeft advies en deelt medicijnen uit aan mensen in isolatie centrum.

Noodhulp project tweede Covid-19 golf:
Eind mei zijn we gestart met het uitdelen van medicijnen en andere spullen aan met Covid-19 besmette inwoners van het Nuwakot district. Over twee dagen hebben we in totaal 112 mensen kunnen bereiken. Onze persoonlijke aanpak werd zeer gewaardeerd.
Lees meer →

Administratie 2020:
Onze administratie voor het jaar 2020 en het ANBI standaard formulier kunt u nu vinden op onze website. Lees meer

Nepal is in Covid-19 crisis:
Nepal is zwaar getroffen door een tweede corona golf, veroorzaakt door de besmettelijke Indiase variant. Er is een groot tekort aan bedden, zuurstof en ventilatie apparatuur. Laxmi Support helpt mee om de geïnfecteerde mensen in Nuwakot te ondersteunen met medicijnen, mondkapjes, thermometers en meer. Uw donatie is van harte welkom. Doneer nu: alle beetjes helpen: Doneer nu – Donate here.

Read here our newsletter translated in English.

Nieuwsbrief april 2021:
In deze nieuwsbrief vertellen we over de succesvolle afronding van het computer project voor de Saraswoti Basic School in het dorp Newarpani. Zorgelijk is de situatie omtrent het corona virus in Nepal en we houden het nieuws scherp in de gaten. Ook hebben we nieuwe sleutelhangers in onze webwinkel: https://laxmi-support.com/store/.

Read here our newsletter translated in English.

Computers en printer voor de Saraswoti Basic School 2021:
In maart 2021 hebben we vijf computers en een printer geïnstalleerd bij de Saraswoti Basic School gelegen in het Nuwakot district. Voor de meeste studenten was het de eerste keer dat ze achter een computer zaten en dat was maar wat spannend. Op de dag van de opening van het nieuwe computer lokaal organiseerde de school een grote ceremony met toespraken, dans en muziek.

Studenten en dorpsbewoners waren aanwezig tijdens de ceremony

Nieuwsbrief 21 december 2020:
In onze kerst nieuwsbrief kun je meer lezen onze laatst afgeronde project en plannen voor 2021. Ook hebben we een nieuwe webwinkel geopend om zo geld in te zamelen voor onze akties. Neem een kijkje: https://laxmi-support.com/store/. We wensen iedereen een fijne kerst en een gezond 2021.

For the newsletter translated in English, click here.

Sponsering tien studenten:
In oktober hebben we lesboeken, schriften en schrijfmaterialen uitgereikt aan tien studenten van de Taruka Hillside School. Begin van dit jaar hebben we ook nieuwe schooluniformen geregeld.

Nieuwsbrief 23 september 2020:
In onze laatste nieuwsbrief kun je meer lezen over de situatie in Nepal omtrent Covid-19 en ons project voor Hopeful Home. Ook hebben we een nieuwe webwinkel geopend om zo geld in te zamelen voor onze akties. Neem een kijkje: https://laxmi-support.com/store/

For the newsletter translated in English, click here.

Nieuw tapijt, gordijnen en bedlakens voor Hopeful home:
Naast het verven van het nieuwe huurhuis voor Hopeful Home hebben we ook gezorgd voor nieuw tapijt, gordijnen en bedlakens gezorgd. De kinderen zijn superblij met deze aktie.

Verven van nieuwe huurhuis voor Hopeful home:
In juli 2020 is Hopeful Home verhuist naar een nieuw huurhuis en daar heeft Laxmi Support bij geholpen. We hebben het gehele huis van binnen geverfd en Gopini, de manager van Hopeful Home, heeft voor een frisse roze kleur gekozen.

Nieuwsbrief 25 juni 2020:
Een nieuwsbrief is verstuurd op 25 juni met daarin een update over de situatie in Nepal omtrent het Covid-19 virus en over ons laatste project, voedsel en hygiene pakket voor 109 families in Nuwakot.

For the newsletter translated in English, click here.

Ram van Laxmi Support deelt de spullen uit aan een dorpsbewoner van Old Budhasing

Nieuwsbrief 9 april 2020:
Op 9 april 2020 hebben we een nieuwsbrief uitgebracht voor alle sponsors en belangstellenden met daarin o.a. nieuws omtrent de spreiding van het corona virus in Nepal en de gevolgen voor onze projecten die we begin dit jaar zijn opgestart.

For the newsletter translated in English, click here.

Uitdelen van materialen voor school uniformen voor kinderen van de Taruka Hillside School in het Nuwakot district

Sponsoring Tihar Festival voor Hopeful Home kinderen 2019:
Eind oktober 2019 werd het vijf-daagse Tihar festival gevierd in Nepal en ook dus ook in het kinderhuis Hopeful Home. Laxmi Support heeft voor dit jaar het festival gesponsord en we hebben voor £490 aan spullen ingekocht. Hierdoor was het festival een groot succes voor de kinderen en er is genoeg etenswaren ingeslagen om ook in de komende weken profijt van te hebben.

Renovatie project Annapurna Basic School in Nuwakot 2019:
Op maandag 17 juni hebben we officieel het renovatie project van de Annapurna Basic School in Nuwakot afgerond. Drie klaslokalen zijn van binnen gepleisterd en de school is geheel geschilderd in prachtige gele en blauwe kleuren. Ook heeft de schilder het Nepalese en Engelse alfabet en een kaart van Nuwakot geschilderd. Tevens hebben Ram en zijn vrouw Saraswati schoolmaterialen, een wereld bol en een Canon printer gebracht.


Klik hier voor een overzicht van al onze projecten: