Voedselpakket voor 10 families en krukken voor gehandicapten – 2022

Eind mei, 2022 hebben we etenspakketten uitgedeeld aan 10 families uit verschillende dorpen in het Nuwakot district. Elke familie is arm en kan een extra ondersteuning goed gebruiken. Het etenspakket bestaat uit een zak rijst, 3 kilo linzen, 3 liter kookolie, 3 zakken zout en 3 zakken soya bonen.

De families wonen verspreid over diverse dorpen. Sommigen kwamen de pakketten ophalen, anderen kregen de pakketten aan huis uitgereikt. Tevens heeft Ram 2 kilo baby melkpoeder en 2 pakken biscuit overhandigd aan de grootmoeder van de babies op de foto hieronder. De vader werkt in the overzee en de moeder is helaas overleden.

Ram heeft ook 5 paar krukken uitgedeeld aan gehandicapten uit verschillende dorpen. De krukken heeft hij besteld in het ziekenhuis in Kathmandu en op zijn motor vervoerd naar de heuvels van Nuwakot. De krukken zijn op hoogte verstelbaar en daar waren de mensen maar wat blij mee.

Ram overhandigt de krukken.

Graag willen wij al onze sponsors bedanken voor deze ondersteuning. Speciale dank gaat uit naar Fotoclub FWS Maasluis in Nederland. Zonder deze donaties kunnen wij onze projecten niet uitvoeren. Ontzettend bedankt hiervoor.