Schrijfmaterialen jan en dec – 2007

Op de Annapurna Primary School nemen de kinderen zelf een potlood en schrift mee maar het kwam echter dikwijls voor dat de schriften vol waren en er niet voldoende ruimte was om de schrijfoefeningen uit te voeren. Daarom richt Laxmi Support zich erop om deze basis behoefte in de school te ondersteunen door een voorraad schriften en potloden in de school op te slaan.

Foto schriften 5 APS
In het begin en einde van het jaar 2007 brengen we een doos schriften en schrijfmaterialen naar de school. De aankoop van de schrijfmaterialen hebben we gecombineerd met een tweede school in het Kaski district en een derde school in het Nuwakot district. Dat gaat tenslotte in een moeite door.

In totaal gaat het om ongeveer 170 leerlingen dus dikke pakken met schriften voor rekenen en schrijven laten we in kartonnen dozen pakken om zo een goede distributie aan de scholen mogelijk te maken. De leerlingen krijgen een paar schriften en potloden uitgedeeld in de klas en de rest van de materialen blijft op voorraad in de school.

Foto schriften 6 APS

Laxmi Support dankt alle donateurs hartelijk voor het mogelijk maken van deze ondersteuning aan de Annapurna Primary School en de twee andere scholen.