Verven schoolgebouw – 2012

In januari 2012 is Jim Dinning, een vrijwilliger uit Schotland, naar Pokhara afgereisd om een paar weken bij de Annapurna Primary School door te brengen voor het uitvoeren van diverse opknapklussen. Zo heeft Jim tussen het schoolgebouw en het toiletblok cement aan laten brengen op de grond. Voorheen was het een rommelig stukje grond wat in het regenseizoen erg modderig werd. Nu met de cementen ondergrond is het enorm opgeknapt en kunnen de kinderen op een veilige manier bij de toiletten komen. Tevens wordt het regenwater beter afgevoerd. Jim heeft ook de speelattributen achter de school gerepareerd en kan er nu weer volop worden gewipt en geschommeld.

Foto Schilderen 4 APS 2012
Het is alweer drie jaar geleden dat Laxmi Support het schoolgebouw heeft geschilderd dus het wordt hoog tijd om de kleuren op te frissen. Dit is ondertussen al de derde keer sinds 2006 dat we de school laten opknappen. Laxmi Support heeft Jim gevraagd om de school namens ons van binnen en buiten te laten schilderen en dat is prima gelukt.

Foto Schilderen 2 APS 2012 Foto Schilderen 1 APS 2012
Het toiletblok is in dezelfde kleuren als het schoolgebouw geschilderd wat het een mooi geheel maakt. Tevens zijn er prachtige symbolen op de voorkant van de school geschilderd. Dit is echt leuk geworden en alles spettert er weer vanaf. De blauwe deuren en houten luiken voor de ramen zijn weer echt blauw en de speelattributen hebben ook een mooie blauwe kleur gekregen. Alles ziet er weer spik en span uit en daar zijn we heel blij mee.

Foto Schilderen 3 APS 2012

Graag wil Laxmi Support Jim hartelijk danken voor de goede samenwerking en het mogelijk maken van de actie. Ook dankt Laxmi Support alle donateurs voor deze steun.