Schrijfmaterialen 2007

Voor ons eerste bezoek aan de Shree Chakersur Primary School nemen we een doos met schriften en schrijfmaterialen mee om uit te delen aan de kinderen en genoeg blijft over om een voorraad op de school achter te laten. De school telt ongeveer honderd leerlingen en is gevestigd in een afgelegen bergachtig gebied in het Nuwakot district, zo’n drie uur rijden vanaf de hoofdstad Kathmandu. Het eerste bezoek is voor ons belangrijk om in kaart te brengen wat de school en de studenten nodig hebben en wat Laxmi Support zou kunnen doen afhankelijk van budget, tijd en logistieke mogelijkheden.

Foto 3 schriften december 2007
In totaal brengen we voor deze school 432 schriften, 288 potloden, 100 puntenslijpers en 200 gummentjes. Het uitdelen van de schriften op de nieuwe school wordt door de leerlingen als een grote verrassing ervaren. Op het schoolveld worden alle kinderen netjes per klas in de rij gezet en iedereen wacht vol ongeduld zijn beurt af om de nieuwe schriften en potloden in ontvangst te nemen.
Het is een geslaagd eerste bezoek aan deze school en voor ons reden om meerdere akties op touw te zetten.

Foto 2 schriften december 2007
Laxmi Support dankt alle donateurs hartelijk voor het mogelijk maken van deze aktie aan de Shree Chakersur Primary School.