Sponsoring twee broers in Chitwan – 2023 en 2024

In april 2023 en 2024 hebben we de Biplab en Sulab, twee broers uit Chitwan, gesponsord met hun school opleiding. De broers wonen in Chitwan, een district gelegen in het zuiden van het land en zijn de neefjes van Ram, die sinds 2015 voor Laxmi Support werkt. Biplab is 7 jaar en zit in klas 3. Sulab is 12 jaar en zit in klas 8.

Sulab in nieuw uniform klaar om naar school te gaan, april 2024.
Biplab is maar wat blij met het nieuwe uniform, april 2024.

De sponsoring bestaat uit vergoeding van het school geld, boeken, nieuw uniform en schrijf materialen. Door deze ondersteuning hebben de kinderen de kans om te studeren op de lokale privéschool, Panchakanya Vidhya Mandir, waar het niveau van het onderwijs hoger ligt dan op de nabijgelegen school van de overheid. In 2023 en 2024 is Ram van Laxmi Support is voor twee dagen naar Chitwan afgereisd om de inschrijving van de kinderen te regelen en de school spullen aan te schaffen.

Biblab en Sulab in april 2023.
Sponsoring van Biblab en Sulab in april 2023.

Beide jongens (en de ouders) zijn ontzettend blij en super trots met deze kans voor een betere opleiding in ruime schone school omgeving. Sulab en Biplab hebbend beloofd goed hun best te doen. Het plan is om de komende jaren beide jongens te blijven sponsoren. Graag willen wij al onze sponsors hartelijk bedanken voor deze steun. Bekijk de video voor een indruk van de school en de omgeving: