Sponsoring twee broers in Chitwan – 2023

Eind april begint het nieuwe school jaar in Nepal en dit jaar hebben we besloten om het schoolgeld, uniformen en schoolmaterialen voor twee broers te vergoeden. De broers wonen in Chitwan, een district gelegen in het zuiden van het land en zijn de neefjes van Ram, die voor Laxmi Support werkt. Biplab is 6 jaar en zit in klas 2. Sulab is 11 jaar en zit in klas 7. Door deze ondersteuning hebben de kinderen de kans om te studeren op een privéschool met de naam Panchakanya Vidhya Mandir, waar het niveau van het onderwijs hoger ligt dan op de nabijgelegen school van de overheid.

Ram van Laxmi Support is voor twee dagen naar Chitwan afgereisd om de inschrijving van de kinderen te regelen en uniformen, schoenen en schoolmaterialen aan te schaffen. Beide jongens (en de ouders) zijn ontzettend blij en super trots met deze kans voor een betere opleiding en ruime schone school omgeving. Sulab en Biplab hebben plechtig beloofd goed hun best te doen.

Bekijk de video voor een indruk van de school en de omgeving:

Het plan is om de komende jaren beide jongens te blijven sponsoren. Graag willen wij al onze sponsors hartelijk bedanken voor deze steun.