Uw steun

Je kunt op diverse manieren Stichting Laxmi Support ondersteunen. Onze projecten kunnen niet worden uitgevoerd zonder donaties. Ook regelen wij vrijwilligerswerk of een bezoek aan het kinderhuis Hopeful Home en de Annapurna Primary School. Lees hieronder meer:

Laxmi Support is geheel afhankelijk van financiële steun van onze donateurs. Zonder donaties kunnen wij onze activiteiten in Nepal niet uitvoeren. De vaste kosten van Laxmi Support worden zo laag mogelijk gehouden, zodat meer dan 90% van alle donaties direct aan onze akties kunnen worden uitgegeven.

Laxmi Support is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat uw gift mogelijk van de belasting aftrekbaar is. Voor meer informatie kijk op: 

VRIJWILLIGERSWERK

Dat vrijwilligerswerk in Nepal een leerzame en verrijkende ervaring is, staat vast. Enthousiaste vrijwilligers kunnen, door het geven van persoonlijke aandacht, het geven van Engelse les, helpen met huiswerk en het organiseren van activiteiten en spelletjes, een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Gerdien de Kam, vrijwilligster, Hopeful Home 2008

Sinds 2008 heeft Laxmi Support 13 vrijwilligers met succes begeleidt in Nepal. Laxmi Support brengt geen kosten in rekening voor het regelen van een vrijwilligersplek. Het is mogelijk om vrijwilligerswerk te doen bij het kinderhuis Hopeful Home of bij de Annapurna Primary School. Voor meer informatie, klik hier: