Donaties aftrekbaar van belasting

Met trots kunnen wij melden dat Stichting Laxmi Support door de Nederlandse Belastingdienst is aangemerkt als een erkend goed doel. Dit heet een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Goed nieuws is dat donaties aan Laxmi Support aftrekbaar zijn van de Nederlandse belasting.

U kunt onze registratie bij de belastingdienst hier opzoeken: ANBI.

Een periodieke gift kan heel gemakkelijk worden vastgelegd door middel van een overeenkomst tussen uzelf en Stichting Laxmi Support. De overeenkomst bewaart u in uw eigen administratie en hoeft niet naar de belastingdienst te worden opgestuurd. Lees meer over de voorwaarden van een periodieke gift hier: Voorwaarden Periodieke Gift. Download het voorbeeld formulier hier:

Eenmalige giften kunnen ook worden afgetrokken van de belasting. Er hoeft geen overeenkomst getekend te worden tussen uzelf en Laxmi Support. Wel moet de gift aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat u het van de belasting mag aftrekken. De voorwaarden kunt u hier vinden: Voorwaarden Eenmalige Gift.

Goede doelen die als ANBI zijn aangewezen hebben een beschikking ontvangen waarin een uniek nummer staat. Dit heet het RSIN (Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer). Het RSIN van Laxmi Support is 816988493.

Overweeg een donatie via onderstaande ‘Donate’ knop of maak een overschrijving rechtstreeks op onze bank rekening: ING banknummer: NL62INGB0002531574 ten name van Stichting Laxmi Support