Ashburton Grand Fete 2018

Op zondag 1 juli 2018 was Laxmi Support aanwezig op de ‘Grand Fete’ georganiseerd in het zuid-Engelse dorp Ashburton. De dag begon met hevige regen en het was de vraag of de markt door kon gaan, maar gelukkig rond het middag uur brak de zon door en werd het toch nog een prachtige middag. Voor het eerst dit jaar heeft Laxmi Support een blauwe ‘gazebo’ tent aangeschaft om de markt kraam onder te zetten, de kosten voor de gazebo zijn door Samantha en Alex betaald.

De Ashburton Grand Fete was een middag vol met activiteiten, zo was er een hondenshow, Engelse volksdans voor kinderen en een loterij met mooie prijzen. De lokale slager verkocht heerlijke hotdogs en hamburgers en er waren diverse markt kraampjes.

Het werd een succesvolle middag voor Laxmi Support. We verkochten spullen uit Bali, Nepal en nieuw en tweedehands speelgoed. Er was veel belangstelling voor onze stal en het doel waar Laxmi Support zich voor inzet.  De opbrengst was maar liefst £106. Grote dank gaat uit naar de organisatoren van de Ashburton Carnival. Zij waren zeer gastvrij en behulpzaam. We kijken nu al uit naar volgend jaar.