Ashburton Grand Fete 2019

Op juni was het weer zover, de Ashburton Grand Fete, vond plaats op het grasveld achter de kerk en naast de speeltuin en skateboard park. Het was een prachtige zomerse dag en de sfeer was rustig en vriendelijk. Met het opzetten van onze blauwe gazebo kreeg Samantha hulp van drie vrijwilligers en binnen twee minuten was de gazebo opgezet en kon ze beginnen met het uitstallen van alle spullen op de zelf meegebrachte tafels.

In het midden van het veld werd een goochelshow opgevoerd en daarna konden de kinderen zelf allerlei circus attributen uitproberen. Dat was een groot succes. Onze stal was, zoals altijd, een mengelmoes van spullen, van speelgoed tot kinderkleding, van puzzels tot sjaaltjes voor de dames, en van zelfgemaakte lavendel tasjes tot spullen uit Bali en Nepal.

We hebben op de middag veel verkocht en Samantha heeft veel mensen kunnen vertellen over de acties van Laxmi Support. We hebben een mooi bedrag van £87 opgehaald, wat geheel ten goede komt aan onze projecten in Nepal. Na afloop hebben we £10 donatie gegeven aan de organisatoren van de ‘Grand Fete’. Het was wederom een geslaagde dag en we hopen er volgend jaar weer bij te zijn.