Ballonnen verkoop Koninginnemarkt Amsterdam 2008

De Familie Godvliet heeft voor Laxmi Support oranje helium ballonnen verkocht op de Koninginnemarkt in Amsterdam en heeft de eigen ervaringen op papier gezet:

“Omdat wij de projecten van Laxmi Support een warm hart toedragen, hebben wij op Koninginnedag ballonnen verkocht op het Sierplein en het Osdorpplein in Amsterdam. Vooraf hebben wij ballonen gekocht, een heliumgasfles gehuurd en heeft de eigenaar van de tapijtzaak “Anders dan Anderen” aan de Joh. Huizingalaan mooie posters voor ons gemaakt.We hebben veel rondgelopen en het goede doel aangeprezen om zoveel mogelijk ballonnen te verkopen. Enkele mensen hadden veel belangstelling voor het fotoboek, waarin goed zichtbaar is dat het geld goed wordt besteed.

Foto 1 Geke Koninginnemarkt 2008 Foto 2 Geke Koninginnemarkt 2008
Er was ook iemand die volgend jaar een grote fietstocht gaat maken, waarbij hij ook Nepal aan zal doen. Hij is van plan om het weeshuis in Kathmandu te bezoeken. Omdat we vooraf kosten moesten maken, is de uiteindelijke opbrengst lager dan we hoopten.

Wat deze dag wel opleverde is een aantal nieuwe donateurs, en wat ons betreft heel veel voldoening. We denken nu al na over wat we volgend jaar op Koninginnedag zullen doen voor Laxmi Support!

Fam. Godvliet, Amsterdam”

Laxmi Support wil graag de Familie Godvliet hartelijk danken voor hun creatieve initiatief en inzet voor de projecten in Nepal. Fantastisch!