Scoriton Country Show & Sports 2018

Het was weer zover. Op maandag 27 augustus 2018 was het de dag van de Scoriton Country Show & Sports. Onze gazebo tent kwam goed van pas, want de dag begon met harde wind en beetje regen. Gelukkig zakte de wind later af en kwam de zon af en toe door. Het werd ideaal weer voor allerlei activiteiten. Voor alle leeftijden werden er hardloop wedstrijden georganiseerd en onze kleine Juliette haalde de tweede prijs binnen voor haar race. Kinderen konden zich uitleven op het springkussen, pony rijden en de prachtige uilen bekijken. In de grote tent werden er prijzen uitgereikt voor het beste fruit, bloemen en taarten. De dag eindigde met hooibalen gooien over een balk en een gezellige Ierse dansband in de tent met BBQ. Het was wederom een topdag, gezellig voor jong en oud.

Onze stal was een mengelmoes van nieuwe spullen uit Bali en Nepal, handgemaakte konijntjes en lavendel zakjes en tweedehands speelgoed en kinderkleding. We hebben van alles verkocht: de kleurige portomoneetjes en armbanden uit Nepal waren zeer in trek en ook hebben we vijf kinderjurkjes kunnen verkopen. Het werd een zeer geslaagde dag en de opbrengst was maar liefst £209,45, waarvan wij £20 hebben gedoneerd aan de Scoriton Show. De totale opbrengst van de Scoriton Show wordt verdeeld over een aantal lokale goede doelen.

Graag willen wij de organisatoren van de Scoriton Country Show hartelijk danken voor de goede organisatie en voor het beschikbaar stellen van een mooie plek voor onze kraam. We hopen volgend jaar weer van de partij te zijn.