Scoriton Country Show & Sports 2019

Het was wederom een fantastische dag op de Scoriton Country Show & Sports, 26 augustus 2019. Het weer was prachtig en de sfeer zeer vriendelijk en gemoedelijk. Er was een record aantal aan bezoekers, meer dan 1000 toegangskaartjes waren er verkocht. De kinderen konden paard rijden, meedoen met de sport races, springen op het springkussen en meedoen aan diverse spelletjes. In de grote tent werd de bloemen en cake competitie gehouden en na afloop konden de volwassenen zich vermaken met hooibaal gooien over een lat en later muziek en dans. Kortom voor iedereen wat wils wat maakte de dag tot een groot succes.

Laxmi Support was ook van de partij, nu voor het vierde jaar alweer. Onze stal werd druk bezocht en we verkochten weer van alles. Er was dit jaar veel interesse in de kinderkleding en ook heeft Samantha een aantal eigen gemaakte konijntjes verkocht. In totaal hebben we voor £155 opgehaald waarvan we £15 aan de organisatie hebben gedoneerd. Een fantastische opbrengst wat geheel ten goede komt aan onze projecten.

Graag willen we iedereen hartelijk danken die iets van onze stal hebben gekocht en ook willen we alle vrijwilligers bedanken die deze dag tot een succes maken.