Stover School Kerstmarkt 2016

Op 8 december werd de jaarlijkse kerst markt gehouden op de Stover School in Newton Abbott, Engeland. We stellen het zeer op prijs dat de organisator ‘Friends of Stover’ toestemming gaf aan Laxmi Support om ook aanwezig te zijn met een stal vol met speelgoed en spullen uit Thailand, Bali en natuurlijk Nepal.

Het was een hele gezellige middag, de lessen werden gestaakt en alle studenten van de basis school en de middelbare school, ouders en grootouders kwamen naar de markt voor een speciale ontmoeting met de kerstman, om allerlei spelletjes te spelen, mee te doen aan de grote loterij, en te genieten van heerlijke warme chocolade melk met eigen gemaakte koekjes.

Onze stal was zeer in trek en we hebben ontzettend veel spulletjes verkocht. In totaal
hebben we een fantastisch bedrag van £241 opgehaald. Alle opbrengst gaat rechtstreeks naar het renovatie project van de Annapurna Primary School in Pokhara. Graag willen wij de ‘Friends of Stover’ ontzettend bedanken voor deze gelegenheid en ook iedereen ontzettend bedankt voor het kopen van spulletjes van onze marktkraam. Hierdoor heeft u rechtstreeks een steentje bij gedragen aan ons ondersteuningsproject.