Koninginnemarkt Krommenie 2008

Dit jaar is Laxmi Support wederom van de partij tijdens de Koninginnemarkt op onze vaste standplaats op de Snuiverstraat in Krommenie.

Henk Wagenaar heeft zich flink ingezet om zoveel mogelijk interessante spullen te verzamelen en na een paar maanden sparen, staat de zolder dan ook gortvol. Henk krijgt van veel bekenden spullen aangeboden, want het is immers wel bekend dat de gehele opbrengst naar het goede doel gaat. Het weer zit ons reuze mee en het wordt dan ook een gezellige dag met een goede verkoop.

Ook dit jaar helpt de Familie Reijne ons door toestemming te geven om onze dozen voor aanvang van de markt alvast op het achtererf te plaatsen. ’s Middags rijden we met drie auto’s af en aan om alle spullen ter plaatse te brengen. Het huis van Henk is leeg, maar het erf van de Familie Reijne staat vol!

Foto 2 Koninginnemarkt 2008
De markt wordt zoals altijd druk bezocht en Henk en Richard Wagenaar doen hun uiterste best om zoveel mogelijk te verkopen. Ook onze Engelse vertegenwoordiger Alex Salmon doet verwoede pogingen om de spullen te slijten en met succes!

We verkopen dan ook heel veel spullen voor weinig, wat uiteindelijk tot een mooie opbrengst van 474 Euro heeft geleid. Onnodig te vermelden is, (maar we doen het toch), dat de gehele opbrengst ten goede komt aan de projecten van Laxmi Support.

Graag wil Laxmi Support iedereen hartelijk bedanken, die meegeholpen heeft om de Koninginnenacht en dag tot een groot succes te maken!