Vrijwilligers Annapurna Primary School

Sinds 2009 heeft Laxmi Support met succes diverse vrijwilligers geplaatst bij de Annapurna Primary School in Pokhara. De Annapurna Primary School is een kleine school voor kinderen tot ongeveer 7 jaar. Dit biedt goede mogelijkheden om het lesgeven te ontwikkelen en leuke contacten op te bouwen met de leerlingen en leraren van de school.

Foto APS 004 paint
Laxmi Support is heel blij met deze extra ondersteuning aan de school. De schoolkinderen komen van arme gezinnen en het lesniveau ligt erg laag. Door de extra bijdrage van de vrijwilligers wordt er een positieve impuls gegeven aan de school en krijgen de leerlingen extra ondersteuning in Engelse les.

Daarnaast probeert Laxmi Support via de vrijwilligers akties uit te voeren om de school verder te ondersteunen. Zo heeft Laxmi Support in samenwerking met een vrijwilliger in 2010 tapijt aangelegd in de kleuterklas en plastic stoeltjes aangeschaft en in 2012 is de school geheel geverfd.Foto 3 nieuws 2008

Laxmi Support is heel blij met deze extra samenwerking. Het biedt niet alleen nuttige ondersteuning voor de school, maar het levert ook positieve ervaringen op voor de vrijwilliger Tevens geeft het ons de mogelijkheid om de donaties direct aan de winkelier uit te geven zonder tussenkomst van derden.

Voor reiservaringen en foto’s van onze vrijwilligers:

Heeft u interesse om vrijwilligerswerk te doen bij de Annapurna Primary School, laat het ons weten door een email te sturen via onderstaand contact formulier:

[contact-form-7 id=”1234″ title=”Contact form 1″]

Voor vrijwilligerswerk bij het kinderhuis Hopeful Home in Jhaukel, Bhaktapur: Vrijwilligerswerk Hopeful Home