Jeroen Vromans september 2018

Jeroen Vromans is docent Beeldende Vorming en heeft voor een aantal weken op de Annapurna Primary School lesgegeven. In september 2018 is Jeroen afgereisd en heeft eerst een paar dagen in Kathmandu vertoeft voordat hij naar Pokhara afreisde om daar zijn vrijwilligerwerk periode te beginnen. Lees hieronder de ervaringen van Jeroen:

Tijdens mijn reis in Nepal ben ik een aantal weken werkzaam geweest op een schooltje, genaamd Annapurna Primary School, in Pokhara. Het was de bedoeling dat ik een aantal lessen zou gaan invullen met de nadruk op de teken en schilder vakken.

Een bijzonder warm welkom als ontvangst. Ik was enorm verrast door de liefdevolle en open houdingen van de zowel leerlingen alsmede de leraren. De lesdagen heb ik ingevuld deels wenselijk vanuit de lieve kinderen zelf. De lessen waren gecombineerd met de Engelse taal. Dit is redelijk gemakkelijk te begrijpen voor zowel de leerlingen als de leraren. De kinderen zijn ontzettend leergierig en zeer snel tevreden. Het is erg mooi te zien dat ik in een korte periode iets heb bijdragen. De ervaring heeft mij een erg warm hart gegeven. Het is dan ook de bedoeling dat ik volgend jaar voor langere tijd terugkeer. Voor nu was het een geweldig mooie introductie op wat komen gaat.

Ik wil Samantha bedanken voor alle voorafgaande informatie, de mogelijkheid tot lesgeven evenals het realiseren van het verblijf.

Graag willen wij Jeroen ontzettende bedanken voor zijn inzet en tijd. We hebben zeer positieve feedback gehad van de leraren van de school over zijn verblijf en manier van lesgeven. De kinderen hebben het ontzettend naar hun zin gehad tijdens Jeroen’s lessen en we hopen dat hij nog eens bij de school terugkeerd.