Videos

Bekijk hieronder onze videos, gemaakt door Samantha met foto’s en video materiaal van Ram. De videos staan ook op onze YouTube Channel.

VRIJWILLIGER IN HOPEFUL HOME 2023

Bert heeft zes weken in het kinderhuis Hopeful Home door gebracht en fantastisch werk gedaan. Hij heeft voetbal gespeeld met de jongens, gekookt voor de kinderen en regelde diverse dagjes uit, waaronder een onvergetelijke dag in de dierentuin in Patan. Bekijk hier een korte video met de hoogtepunten:

LENTE PROJECTEN 2022

In mei en juni, 2022 hebben we voedsel pakketten uitgedeeld aan 10 arme families in het Nuwakot district. Ook hebben we 5 paar krukken uitgedeeld aan gehandicapten, en 12 kinderen gesponsord met nieuwe school uniformen, rugzak en schrijfmaterialen. Bekijk een korte video:

WINTER PROJECT 2021

In november, 2021 hebben we winterjassen en schrijfmaterialen uitgedeeld aan 107 studenten van drie scholen in het Nuwakot district. Tevens hebben we begin december, 2021 trainingspakken, rugzakken en schrijfmaterialen uitgedeeld aan de 45 leerlingen van een school in Pokhara. Bekijk een korte video:

COMPUTER PROJECT 2021

In maart 2021 hebben we het computer project met succes afgerond voor de Saraswoti Basic School in Nuwakot. Er zijn vijf Microsoft computers en een Canon printer geïnstalleerd. Ook hebben we nieuw tapijt laten aanleggen, tien stoelen aangeschaft en twee computer tafels laten maken door de lokale timmerman uit het dorp. Bekijk onze video: